Mørk hemmelighet inneholder
258 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Mørk hemmelighet har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mørk hemmelighet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mørk hemmelighet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 257.62 | 492.66 | Kcal |
Protein | 4.37 | 8.36 | gram |
Karbohydrat | 18.03 | 34.48 | gram |
Kostfiber | 1.21 | 2.31 | gram |
Fett | 18.40 | 35.19 | gram |
Mettet fett | 10.88 | 20.81 | gram |
Salt | 0.07 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.86 | Kr 11.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 147 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Løs sjokoladen opp i varm melk. Klipp gelantinen opp og rør den ut i den varme sjokoladen (må ikke koke).Hell sjokoladen i form og sett den kaldt. Nå sjokoladen begynner å stivne dreise formen rundt til alt er stivnet. Legg gelantinen i bløt i kaldt vann.
Visp kremfløten med sukker, tilsett ananas, hakkede nøtter og rosiner. Hell vannet fra gelantinen og løs den forsiktig opp over svak varme. Rør den forsiktig i. Fyll fromasjen i sjokoladeformen og la den stivne i kjøleskapet.
Hvelv "hemmeligheten" ved servering og pynt med krem stjerner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 14 lesere
Lesere:
20493 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21343)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-01-14
Oppdatert dato:2006-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift