Fotograf:
Kylling.no
Vannbakkels med appelsinkrem inneholder
244 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Vannbakkels med appelsinkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vannbakkels med appelsinkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5617 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vannbakkels med appelsinkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.59 | 2 768.12 | Kcal |
Protein | 6.14 | 69.77 | gram |
Karbohydrat | 9.55 | 108.52 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 6.25 | gram |
Fett | 19.97 | 226.94 | gram |
Mettet fett | 11.83 | 134.43 | gram |
Salt | 0.26 | 2.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.87 | Kr 43.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 136 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smør i en kjele og ha i alt vannet. Kok alt raskt opp og trekk kjelen av platen. Ha i alt melet, som er ferdig siktet, og sett kjelen tilbake på platen. Rør med tresleiv til deigen samler seg rundt sleiven. Avkjøl deigen noe. Pisk sammen ett og ett egg av gangen og ha det i røren. Rør godt mellom hvert egg som tilsettes.
Deigen skal være så tykk at den holder formen. Sett vannbakkels med en skje eller sprøyt den ut i små topper på platen. Kakene må ha god plass da de hever seg ganske mye. Det er viktig at ikke ovnsdøren åpnes før kakene er nesten ferdig stekt. Ellers faller de lett sammen. Avkjøl kakene på rist.
Pisk kremfløte med sukker og vaniljesukker. Tilsett cottage cheese og smak til med appelsinsaft. Fyll i vannbakkelsene like før servering. Dryss melis over og pynt med sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17837)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-24
Oppdatert dato:2004-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift