| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 198.15 | 3 568.70 | 297.39 | Kcal |
| Protein | 2.12 | 38.18 | 3.18 | gram |
| Karbohydrat | 25.74 | 463.58 | 38.63 | gram |
| Kostfiber | 0.56 | 10.09 | 0.84 | gram |
| Fett | 9.51 | 171.28 | 14.27 | gram |
| Mettet fett | 5.97 | 107.52 | 8.96 | gram |
| Salt | 0.15 | 2.73 | 0.23 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.01 | Kr 90.23 | Kr 7.52 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 801 totalt | 1 801 pr porsj | 150 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 51,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Bløtkake med jordbær og vaniljekrem 2.
Stenbukkens kake, 22. desember - 20. januar.
Mandelbunn med appelsinkrem.
Pavlova med sukrin.
Mini Pavlova med vaniljekrem og bær.
Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.
Svart-hvite miniruller.
17.Mai Pavlova.
Kremkake-lettvint.
Marsipankake 4.
Freia Daim bløtkake.
Frossen marengsterte med jordbær.
Trøffel- og vaniljekremkake.
Sitronmousse med hvit sjokolade på mandelbunn.
Førde anno 2002.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.