Fotograf:
Kylling.no
Russens krokanbløtkake inneholder
324 Kalorier,
28 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Russens krokanbløtkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Russens krokanbløtkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5333 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Russens krokanbløtkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 324.13 | 5 449.08 | 454.09 | Kcal |
Protein | 6.51 | 109.44 | 9.12 | gram |
Karbohydrat | 28.47 | 478.62 | 39.89 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 25.55 | 2.13 | gram |
Fett | 20.13 | 338.41 | 28.20 | gram |
Mettet fett | 9.33 | 156.85 | 13.07 | gram |
Salt | 0.29 | 4.91 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.42 | Kr 74.31 | Kr 6.19 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 681 totalt | 1 681 pr porsj | 140 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt og melstrødd, firkantet form ved 160 °C i 45 minutter.
Del sukkerbrødet i 2 eller 3 og dynk med saft. Skåld og grovhakk mandlene til krokanen og ha sukker og mandler i middels varm stekepanne. Rør i massen til den får karamellfarge. Ta pannen av varmen og dryss straks bakepulver over. Rør om i blandingen. Krokanen vil da heve seg litt og bli mer porøs. Fordel krokanen på rist med bakepapir og avkjøl. Spar noen store biter til pynt og mal resten til passe konsistens (pulver med små biter).
Pisk kremen. Bland halvparten av krokanen med halvparten av kremen og fyll kaken med dette. Stryk krem oppå og rundt kantene og ha på krokan som bildet viser. Mal et russesymbol med gelé i tube og melisglasur i sprøytepose eller kremmerhus. Pynt med kremsprut og krokanbiter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17397)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-06
Oppdatert dato:2004-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift