Fotograf:
Knut Pettersen
Solide dessertpannekaker servert med banan og sjokoaldesaus. Nesten for mye av det gode Oppskriften inneholder
222 Kalorier,
15 g Karbo,
6 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bursdagspannekaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6316 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bursdagspannekaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 221.68 | 2 094.48 | 104.72 | Kcal |
Protein | 6.16 | 58.20 | 2.91 | gram |
Karbohydrat | 14.94 | 141.16 | 7.06 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 8.22 | 0.41 | gram |
Fett | 15.06 | 142.29 | 7.11 | gram |
Mettet fett | 8.73 | 82.48 | 4.12 | gram |
Salt | 0.49 | 4.68 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.45 | Kr 32.60 | Kr 1.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 945 totalt | 945 pr porsj | 47 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
pannekaker
Visp sammen hvetemel, melk og fløte til en glatt røre. Rør inn sammenvispede egg og salt. La røren få svelle en halv times tid. Stek tynne små pannekaker. Vi serverer to til hver med kiwi og banan, vaniljeis og sjokoladesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21710)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-08-31
Oppdatert dato:2014-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift