Fotograf:
Brodogkorn.no
Det blir fest når bløtkaken settes på bordet. Kombinasjonen krem og bær er alltid populær. Oppskriften inneholder
217 Kalorier,
25 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløtkake med friske bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5207 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bløtkake med friske bær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 217.33 | 3 222.35 | 230.17 | Kcal |
Protein | 5.14 | 76.21 | 5.44 | gram |
Karbohydrat | 24.75 | 366.97 | 26.21 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 7.56 | 0.54 | gram |
Fett | 10.75 | 159.39 | 11.39 | gram |
Mettet fett | 6.02 | 89.26 | 6.38 | gram |
Salt | 0.22 | 3.31 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.73 | Kr 55.30 | Kr 3.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 483 totalt | 1 483 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
stykker
1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
2. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen.
3. Stek kaken i en smurt eller papirkledd springform, 24 cm i diameter, ved 160°C i 45 minutter
4. Avkjøl sukkerbrødet på rist.
5. Del kakebunnen i to lag, dynk med eplemost og fyll kaken med jordbær og vaniljekrem.
6. Pynt kaken med stivpisket krem, jordbær, bringebær og rips.
Tips:
Bytt ut sukkerbrødet med en mandelbunn. Pisk 1/2-1 boks creme fraich og bland den med 1/2 boks vaniljekesam. Bre blandingen over mandelbunnen. Pynt med jordbær, bringebær og rips. Melisdryss etter smak
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 30130)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-08
Oppdatert dato:2013-01-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift