Fotograf:
Brodogkorn.no
Slå på stortromma med en real festkake til julaften! En herlig bløtkake med multer og multekrem. Oppskriften inneholder
274 Kalorier,
30 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløtkake med multekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5215 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bløtkake med multekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 273.57 | 3 626.03 | 302.17 | Kcal |
Protein | 5.50 | 72.90 | 6.07 | gram |
Karbohydrat | 30.18 | 400.02 | 33.34 | gram |
Kostfiber | 2.11 | 27.97 | 2.33 | gram |
Fett | 14.07 | 186.49 | 15.54 | gram |
Mettet fett | 7.29 | 96.63 | 8.05 | gram |
Salt | 0.28 | 3.73 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.21 | Kr 135.33 | Kr 11.28 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 325 totalt | 1 325 pr porsj | 110 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Sukkerbrødbunn:
1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
2. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen.
3. Hell røren over i en 25 cm smurt springform.
4. Stek sukkerbødet på 175° i 30–40 minutter og avkjøles på rist.
Fyll:
5. Pisk kremfløten sammen med sukkeret og hold av 1/3 av kremen til pynt av kaken. Vend multesyltetøyet forsiktig inn i kremen til fyllet.
Montering:
6. Del kakebunnen i tre like store deler. Start med et lag med multer på kakebunnen før du legger på et lag med multekrem. Legg på neste kakebunnen og fordel resten av multekremen på den. Legg på den siste av kakebunnene.
Pynt:
7. Smør på et lag med krem over hele kaken. Fyll en engangspose med krem og lag små kuler i krem på toppen av kaken.
8. Smelt 1/2 plate sjokolade over vannbad og bruk en skje til å lage sjokoladesirkler på kaken. Pynt med cocktailbær og marsipankuler på annenhver kremtopp. På venstre side finner du link med instruksjoner til hvordan du kan lage marsipankuler.
Tips!
Pynt kaken med multer eller multesyltetøy istedetfor sjokolade og kremtopper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31791)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2014-12-14
Oppdatert dato:2014-12-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift