Fotograf:
Baker og konditor nr 2 2013
Denne oppskriften er ved Konditor Cathrine Høglund og konditorlærling Hanne Kjølseth Sunde. De jobber ved Nobel Catering og Conditori AS. Oppskriften inneholder
320 Kalorier,
30 g Karbo,
4 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 320.25 | 5 586.76 | Kcal |
Protein | 3.70 | 64.55 | gram |
Karbohydrat | 29.76 | 519.16 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 34.72 | gram |
Fett | 20.27 | 353.61 | gram |
Mettet fett | 13.09 | 228.36 | gram |
Salt | 0.43 | 7.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 71.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 745 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sjokoladebunn
Alt det tørre blandes. Ha i egg, melk og olje. Tilsett kokende vann.
Røren fylles i springform 22 cm. Stekes på 170 °C.
Appelsinkrem
Eggeplommer, sukker, creme fraiche, appelsinsaft og cest varmes til
84°C over vannbad. Tilsett gelatin og montér inn smøret.
Kokosmousse
Pisk fløten lett. Varm opp kokospuré og ha i bløt gelatin. Vend det
sammen og fyll i formene.
Italiensk marengs
Vann og sukker kokes til sukkerlake ved 121 grader.
Tilsett eggehvitepulveret og pisk i maskin til det er stiv marengs.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Baker og konditor nr 2 2013
(Intern: 30278)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-27
Oppdatert dato:2013-03-27
Lesere:
4846 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift