Fotograf:
Kylling.no
Gjøksyrens friskhet inneholder
291 Kalorier,
28 g Karbo,
7 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Gjøksyrens friskhet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gjøksyrens friskhet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4971 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gjøksyrens friskhet med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 291.31 | 4 256.10 | 354.67 | Kcal |
Protein | 7.17 | 104.76 | 8.73 | gram |
Karbohydrat | 27.77 | 405.73 | 33.81 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 19.87 | 1.66 | gram |
Fett | 16.35 | 238.88 | 19.91 | gram |
Alkohol | 0.24 % | 3.51 | 0.29 | gram |
Mettet fett | 8.83 | 129.01 | 10.75 | gram |
Salt | 0.28 | 4.12 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.52 | Kr 95.26 | Kr 7.94 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 461 totalt | 1 461 pr porsj | 122 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 30-40 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn limejus og hakket sitronmelisse. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk dem med limejus smakt til med vann og sukker. Smelt sjokoladen i fløten. Tilsett smør og konjakk og rør jevnt. Avkjøl sjokoladekremen og legg den på det nederste sukkerbrødlaget. Ha fromasj på neste lag. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Marsipanen har vi farget med rødt og grønt og laget sjatteringer oppå og rundt kaken. Pynt med marsipanblomster.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17901)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift