Fotograf:
Melk.no
Strull (Spiserør) inneholder
336 Kalorier,
37 g Karbo,
4 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Strull (Spiserør) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Strull (Spiserør) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6772 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Strull (Spiserør) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 335.84 | 1 996.57 | 83.19 | Kcal |
Protein | 4.03 | 23.96 | 1.00 | gram |
Karbohydrat | 36.51 | 217.05 | 9.04 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 7.43 | 0.31 | gram |
Fett | 19.02 | 113.07 | 4.71 | gram |
Mettet fett | 11.86 | 70.51 | 2.94 | gram |
Salt | 0.04 | 0.23 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.70 | Kr 22.00 | Kr 0.92 | .- |
Hele oppskriften veier | 595 totalt | 595 pr porsj | 25 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
stykker
Runar har sendt oss denne oppskriften som han har gitt det apetittvekkende navnet Spiserør. Skistaver er jo fine og lange til dette bruk. De som ikke har det, kan sikkert bare rulle dem sammen rundt f.eks. noe bakepapir eller folie. Stekes i krumkakejern. Oppskriften gir 24 stk.
Visp kremfløte og sukker til det blir stivt.
Hvetemel siktes og røres forsiktig inn. Vann
blandes inn. Stekes, og rulles på en skistav. Når kaka har fått formen sin, er ditt problem å ta kaka av staven:-) Eller du kan overlate problemet til gjestene; en stav til hver?
Spesielle egenskaper
Julebakst
Kilde:
Runars bestemor
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1447)
Kategori:
Småkaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift