Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache



Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache inneholder 419 Kalorier, 43 g Karbo, 3 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1163 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paiskall

100grsmør, romtemperert
0,75dlDansukker Melis
1stkeggeplomme
2dlhvetemel
4sskakao
1tsvaniljesukker
2tsmalt kanel

Fyll

3dlkremfløte
120grsmør
2tsvaniljesukker
1dlDansukker Glykosesirup
1dlDansukker Lys Sirup
0,5tssalt
3dlDansukker Mørkt Muscovadorørsukker

Sjokoladeganache

100grmørk sjokolade
1dlkremfløte

Pynt

flaksalt




Kalorier og næringsinnhold i Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier419.256 000.52300.03Kcal
Protein2.8941.362.07gram
Karbohydrat43.03615.8730.79gram
Kostfiber1.4620.901.04gram
Fett25.85369.9818.50gram
Mettet fett16.06229.8611.49gram
Salt0.486.940.35gram
Pris på oppskriftenKr 6.03Kr 86.30Kr 4.32.-
Hele oppskriften veier1 431 totalt1 431 pr porsj72 pr stk gram
Energiprosent fra karbo41,05 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 minipai

Visp smør og melis luftig i en bolle, og bland deretter i eggeplommen. Bland hvetemel, kakao, vaniljesukker og kanel i en annen bolle, og vend dette deretter ned i smørblandingen.
Arbeid sammen til en deig, og legg den i plast. Legg i kjøleskapet i ca. 20 minutter.
Sett ovnen på 180 °C.
Del deigen i 20 biter, og trykk ut i små folieformer. Prikk med gaffel, og stek i ovnen i 10 minutter. Avkjøles.
I mellomtiden lager du karamellfyllet. Varm opp kremfløte, smør og vaniljesukker i en gryte. Sett til side, og kok opp glykosesirup, lys sirup, salt og sukker til 120 °C. Rør av og til.
Rør forsiktig fløteblandingen ned i sirupsblandingen, og kok opp til 124 °C. Rør av og til.
Hell fyllet i formen, og la avkjøle ved romtemperatur.
Hakk sjokoladen, og kok opp kremfløten. Hell fløten over sjokoladen, og rør til en jevn røre. Sett i kjøleskap i minst 20 minutter.
Smør ganachen over karamellfyllet, og strø på flaksalt. Sett i kjøleskap. Ta paiene ut en stund før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 35079)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eventyrkaker.Eventyrkaker.
Denne retten har 266,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull (Spiserør).Strull (Spiserør).
Denne retten har 335,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker fra Akershus.Krumkaker fra Akershus.
Denne retten har 324,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache.Minipaier med salt karamell og sjokoladeganac.
Denne retten har 419,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Petits choux med tyttebær i karamellkrem.Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Denne retten har 222,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamellruter med appelsin.Karamellruter med appelsin.
Denne retten har 470,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 32,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.