Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Eventyrkaker oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Eventyrkaker



Eventyrkaker oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Med en herlig smakskombinasjon av aprikos og syrlig kremost blir disse rullekakene en sikker suksess til barnebursdagen. Eller hvorfor ikke også til voksenbursdagen?

Oppskriften inneholder 266 Kalorier, 31 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eventyrkaker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Rullekake

4stkegg (M/L)
1,5dlsukker
1dlhvetemel
0,5dlpotetmel
1tsbakepulver

Fyll

100grkremost
0,75dlmelis
2dlfløte
1dlaprikospuré (barnemat) eller 1 dl aprikossyltetøy

Pynt

Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Figurer
Grønn marsipan
Pisket krem




Kalorier og næringsinnhold i Eventyrkaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier266.242 398.85239.88Kcal
Protein5.0745.684.57gram
Karbohydrat31.20281.1228.11gram
Kostfiber0.464.140.41gram
Fett13.36120.3712.04gram
Mettet fett7.6969.296.93gram
Salt0.373.330.33gram
Pris på oppskriftenKr 4.97Kr 44.78Kr 4.48.-
Hele oppskriften veier901 totalt901 pr porsj90 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Rullekake:
Sett ovnen på 225°C. Bland mel, potetmel og bakepulver. Visp egg og sukker luftig, og vend de tørre ingrediensene inn i eggemassen. Ha deigen på en stekeplate med bakepapir (ca. 30x40 cm). Stekes midt i ovnen i 6-8 minutter.

Vend deigen over på sukkerstrødd bakepapir, og trekk papiret fra stekingen forsiktig av. Hvis papiret er vanskelig å få av, kan det pensles med litt kaldt vann.

Fyll:
Visp fløten og melis. Bland kremosten med aprikospuré. Vend halvparten av den piskede fløten forsiktig i osteblandingen.
Ha blandingen ut over kaken, og rull den sammen ved hjelp av bakepapiret med sukker. Rull kaken sammen på den lange siden, og legg rullen i kjøleskapet et par timer. Skjær deretter kaken i 4 cm tykke skiver.

Pynt:
Kjevle marsipanen flat, og skjær smale remser (med en kniv eller en kakespore). Ha marsipanremsene rundt hvert kakestykke. Pynt kakene med krem og Prinsesse Lillifee strøssel og figurer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 30124)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-07
Oppdatert dato:2013-01-07
Lesere: 2062 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eventyrkaker.Eventyrkaker.
Denne retten har 266,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker fra Akershus.Krumkaker fra Akershus.
Denne retten har 323,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Petits choux med tyttebær i karamellkrem.Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Denne retten har 221,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Strull (Spiserør).Strull (Spiserør).
Denne retten har 334,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache.Minipaier med salt karamell og sjokoladeganac.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.