Fotograf:
Dr Oetker
Med en herlig smakskombinasjon av aprikos og syrlig kremost blir disse rullekakene en sikker suksess til barnebursdagen. Eller hvorfor ikke også til voksenbursdagen? Oppskriften inneholder
267 Kalorier,
31 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eventyrkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3376 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eventyrkaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 266.70 | 2 402.99 | 240.30 | Kcal |
Protein | 5.09 | 45.86 | 4.59 | gram |
Karbohydrat | 31.20 | 281.12 | 28.11 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 5.05 | 0.50 | gram |
Fett | 13.38 | 120.56 | 12.06 | gram |
Mettet fett | 7.55 | 68.03 | 6.80 | gram |
Salt | 0.37 | 3.33 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.97 | Kr 44.78 | Kr 4.48 | .- |
Hele oppskriften veier | 901 totalt | 901 pr porsj | 90 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Rullekake:
Sett ovnen på 225°C. Bland mel, potetmel og bakepulver. Visp egg og sukker luftig, og vend de tørre ingrediensene inn i eggemassen. Ha deigen på en stekeplate med bakepapir (ca. 30x40 cm). Stekes midt i ovnen i 6-8 minutter.
Vend deigen over på sukkerstrødd bakepapir, og trekk papiret fra stekingen forsiktig av. Hvis papiret er vanskelig å få av, kan det pensles med litt kaldt vann.
Fyll:
Visp fløten og melis. Bland kremosten med aprikospuré. Vend halvparten av den piskede fløten forsiktig i osteblandingen.
Ha blandingen ut over kaken, og rull den sammen ved hjelp av bakepapiret med sukker. Rull kaken sammen på den lange siden, og legg rullen i kjøleskapet et par timer. Skjær deretter kaken i 4 cm tykke skiver.
Pynt:
Kjevle marsipanen flat, og skjær smale remser (med en kniv eller en kakespore). Ha marsipanremsene rundt hvert kakestykke. Pynt kakene med krem og Prinsesse Lillifee strøssel og figurer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30124)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-07
Oppdatert dato:2013-01-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift