Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Petits choux med tyttebær i karamellkrem oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Petits choux med tyttebær i karamellkrem



Petits choux med tyttebær i karamellkrem oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Petits choux med tyttebær i karamellkrem inneholder 222 Kalorier, 13 g Karbo, 5 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Petits choux med tyttebær i karamellkrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Petits choux med tyttebær i karamellkrem er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlvann
100grsmør eller margarin
2dlhvetemel
4stkegg

Fyll

2dlkremfløte
1dlkesella
1dlDansukker Melis
1tsvaniljesukker
100grtyttebær

Pynt

Dansukker Melis




Kalorier og næringsinnhold i Petits choux med tyttebær i karamellkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier221.792 650.97106.04Kcal
Protein4.8958.452.34gram
Karbohydrat13.01155.506.22gram
Kostfiber0.627.410.30gram
Fett16.55197.827.91gram
Mettet fett9.89118.214.73gram
Salt0.192.310.09gram
Pris på oppskriftenKr 4.35Kr 51.99Kr 2.08.-
Hele oppskriften veier1 195 totalt1 195 pr porsj48 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 kaker

Kok opp vannet og matfettet i en kasserolle. Ha i melet og rør til det slipper kasserollens kanter. Ta kasserollen bort fra varmen. Tilsett eggene, ett om gangen, og visp kraftig, helst med elektrisk visp. Det er viktig å vispe inn mye luft slik at kakene får volum ved stekingen. Sett eller sprøyt ut runde topper på en plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 175 ° i ca. 25 minutter. Obs! Ikke åpne ovnsdøren. Ta kakene ut og stikk et hull i siden med en gaffel. Sett dem deretter inn i ovnen igjen et par minutter slik at de også tørker på innsiden.

Visp fløten og melisen til et fast skum. Bland i kesella og vaniljesukker. Rør inn tyttebærene. Klipp opp kakene på den ene siden og fordel fyllet i dem. Sikt over litt melis før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 25624)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-09
Oppdatert dato:2009-04-09
Lesere: 4773 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Strull (Spiserør).Strull (Spiserør).
Denne retten har 334,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker fra Akershus.Krumkaker fra Akershus.
Denne retten har 323,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minipaier med salt karamell og sjokoladeganache.Minipaier med salt karamell og sjokoladeganac.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eventyrkaker.Eventyrkaker.
Denne retten har 266,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Petits choux med tyttebær i karamellkrem.Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Denne retten har 221,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.