Fotograf:Dansukker
Petits choux med tyttebær i karamellkrem inneholder 223 Kalorier, 13 g Karbo, 5 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr Petits choux med tyttebær i karamellkrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok opp vannet og matfettet i en kasserolle. Ha i melet og rør til det slipper kasserollens kanter. Ta kasserollen bort fra varmen. Tilsett eggene, ett om gangen, og visp kraftig, helst med elektrisk visp. Det er viktig å vispe inn mye luft slik at kakene får volum ved stekingen. Sett eller sprøyt ut runde topper på en plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 175 ° i ca. 25 minutter. Obs! Ikke åpne ovnsdøren. Ta kakene ut og stikk et hull i siden med en gaffel. Sett dem deretter inn i ovnen igjen et par minutter slik at de også tørker på innsiden.
Visp fløten og melisen til et fast skum. Bland i kesella og vaniljesukker. Rør inn tyttebærene. Klipp opp kakene på den ene siden og fordel fyllet i dem. Sikt over litt melis før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 25624)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-04-09
Oppdatert dato:2009-04-09