Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 293 | kilojoule |
Kcal | 70 | kalorier |
Protein | 3.8 | gram |
Karbo | 14.8 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | 8 | gram |
Fett | 0.9 | gram |
Mettet fett | 0.2 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Bryllupskake i 3 etasjer | 5 | 315,4 | 18,99 | 7,1 | 27,32 | 6,08 |
Reker i mangosalat | 5 | 70,35 | 1,17 | 4,44 | 9,94 | 6,86 |
Trollkrem 1 | 4 | 150,66 | 0,34 | 1,92 | 33,82 | 5,07 |
Jordbær med sitronmelisse og mascarpone-krem | 4.5 | 105,98 | 7,58 | 1,12 | 7,36 | 7,86 |
Skogdue i kantarell frikassé | 4.5 | 102,09 | 5,31 | 7,44 | 4,81 | 11,06 |
Likør av sitronverbena | 4.5 | 272 | 0,06 | 0,23 | 30,78 | 25,81 |
Red Curry Beef | 4.5 | 98,01 | 5,49 | 7,39 | 3,98 | 9,9 |
Bringebærfromasjkake | 4 | 143,96 | 6,52 | 2,72 | 17,99 | 5,38 |
Pavlova med lemon curd | 4 | 270,3 | 16 | 2,9 | 28,43 | 5,12 |
Urtedampede skatevinger | 3.5 | 170,51 | 11,22 | 5,65 | 9,51 | 8,64 |
Tyttebærmarengs | 2 | 107,79 | 7,09 | 1,57 | 8,59 | 4,75 |
Sveler med mascarpone og tyttebær | 3 | 218,68 | 16,1 | 4,82 | 13,03 | 6,58 |
Kald dessertsuppe med limekrem | 3 | 114,53 | 4,89 | 0,63 | 16,64 | 3,4 |
Norske reker i mangosalat | 3 | 70,35 | 1,17 | 4,44 | 9,94 | 6,86 |
Svinewok | 3 | 83,64 | 1,46 | 5,25 | 11,24 | 5,41 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Urtekram oregano | 1018 | 246 | 4,3 | 9 | 21,6 |
Løvetann | 188 | 44,93 | 0,7 | 2,7 | 9,2 |
Oregano, tørket | 1018 | 246 | 4,3 | 9 | 21,6 |
Blue Dragon sitrongress | 414 | 98,94 | 0,5 | 0,5 | 25,3 |
Oregano frisk | 498 | 120 | 5,9 | 3,3 | 6,6 |
Santa maria persille | 1276 | 304,96 | 5,5 | 26,6 | 23,9 |
Tamarind, rå | 1086 | 256 | 0,6 | 2,8 | 57,4 |
Salvie tørket | 1317 | 314,76 | 12,75 | 10,63 | 60 |
Santa maria oregano 5 gr | 1101 | 263,13 | 4,3 | 9 | 26,4 |
Hindu korianderblad premium glass | 1338 | 319,78 | 4,8 | 21,9 | 41,5 |
Santa Maria Kapers | 140 | 33,46 | 1,3 | 2,8 | 0,6 |
Sar | 1138 | 271,98 | 5,91 | 6,73 | 22,3 |
Grønn_engelskkarse | 46 | 10,99 | 0,1 | 2,3 | 0,79 |
Rosmarin, tørket | 1776 | 427 | 15,2 | 4,9 | 46,4 |
Toro kapers | 104 | 25 | 0,9 | 2,4 | 0,4 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.