Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 293 | kilojoule |
Kcal | 70 | kalorier |
Protein | 3.8 | gram |
Karbo | 14.8 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | 8 | gram |
Fett | 0.9 | gram |
Mettet fett | 0.2 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Bryllupskake i 3 etasjer | 5 | 314,99 | 18,98 | 7,11 | 27,32 | 6,08 |
Reker i mangosalat | 5 | 70,55 | 1,17 | 4,44 | 9,94 | 6,86 |
Trollkrem 1 | 4 | 150,34 | 0,34 | 1,92 | 33,82 | 5,07 |
Jordbær med sitronmelisse og mascarpone-krem | 4.5 | 106 | 7,58 | 1,13 | 7,36 | 7,86 |
Red Curry Beef | 4.5 | 95,44 | 5,28 | 7,31 | 3,98 | 9,9 |
Skogdue i kantarell frikassé | 4.5 | 101,66 | 5,3 | 7,42 | 4,81 | 11,06 |
Likør av sitronverbena | 4.5 | 271,98 | 0,06 | 0,23 | 30,78 | 25,81 |
Pavlova med lemon curd | 4 | 270,22 | 16 | 2,86 | 28,43 | 5,12 |
Bringebærfromasjkake | 4 | 143,86 | 6,52 | 2,7 | 17,99 | 5,38 |
Urtedampede skatevinger | 3.5 | 169,59 | 11,2 | 5,58 | 9,51 | 8,64 |
Tyttebærmarengs | 2 | 108,34 | 7,18 | 1,55 | 8,59 | 4,75 |
Ruccula salat | 3 | 254,87 | 25,51 | 3,55 | 2,19 | 6,64 |
Pære i varm marsipankrem 1 | 3 | 208,26 | 15,64 | 3,19 | 12,45 | 5,87 |
Kokosis | 3 | 269,67 | 11,85 | 5,31 | 34,83 | 7,58 |
Morgengull smoothie | 3 | 82,28 | 0,24 | 0,99 | 18,52 | 3,56 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Alfalfaspirer, rå | 112 | 27 | 0,7 | 4 | 0,3 |
Estragon, tørket | 1442 | 342 | 7,2 | 22,8 | 42,8 |
Go-Tan hakket lemongrass | 105 | 25,09 | 1 | 0,2 | 2,4 |
Brødkrydder | 1113 | 266 | 5,6 | 20,1 | 53,8 |
Hindu timian premium | 1183 | 282,73 | 7,4 | 9,1 | 26,9 |
Findus koriander | 98 | 24 | 0,5 | 2,1 | 1,2 |
Hibiscus | 156 | 37,28 | 0,65 | 0,43 | 7,41 |
Lofoten Gari – syltet ingefær | 67 | 16,01 | 0,2 | 0 | 3,6 |
Hindu korianderblad premium glass | 1338 | 319,78 | 4,8 | 21,9 | 41,5 |
Timian, tørket | 1183 | 285 | 7,4 | 9,1 | 26,9 |
Santa Maria Hvitløkspulver 49 gr | 1463 | 349,65 | 0,7 | 16,6 | 63,7 |
Santa Maria gressløk | 1347 | 321,93 | 3,5 | 21,2 | 38,1 |
Merian, tørket | 1142 | 276 | 7 | 12,7 | 20,3 |
Brønnkarse | 48 | 11 | 0,1 | 1,9 | 1,8 |
Brønnkarse, rå | 48 | 11 | 0,1 | 1,9 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.