Fotograf:Meny Enkel oppskrift på mini pavlova med vaniljekrem og bær. Små pavlovakaker med bær er små drømmer av noen kaker med marengsbunn og vaniljekrem. Ypperlig å servere som dessert på for eksempel 17.mai! Oppskriften gir 6-10 småkaker.
Sett stekeovnen på 150 °C.
Visp eggehviter til hardt skum i en ren bolle og ha i eddik. Bland sukker og maisennamel og tilsett litt etter litt, mens du fortsatt visper.
Når marengsen er blank og smidig fordeler du den med to skjeer på en stekeplate dekket med bakepapir. Lag runde kaker på ca. 8 cm i diameter. Stek marengs i 30-40 minutter på 150 °C. Avkjøl på rist.
Stivpisk kremfløte og rør forsiktig inn kald vaniljekrem.
Ha kremblanding på hver marengs og fordel bringebær, jordbær og blåbær på hver pavlova.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33014)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2017-04-23
Oppdatert dato:2017-04-23