Fotograf:
Kylling.no
17. mai bløtkake i rødt, hvitt og blått inneholder
199 Kalorier,
15 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
17. mai bløtkake i rødt, hvitt og blått har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
17. mai bløtkake i rødt, hvitt og blått er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9870 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i 17. mai bløtkake i rødt. hvitt og blått med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 198.81 | 4 548.18 | 454.82 | Kcal |
Protein | 3.24 | 74.12 | 7.41 | gram |
Karbohydrat | 15.26 | 349.10 | 34.91 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 26.54 | 2.65 | gram |
Fett | 13.61 | 311.36 | 31.14 | gram |
Mettet fett | 8.05 | 184.16 | 18.42 | gram |
Salt | 0.14 | 3.22 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.42 | Kr 123.99 | Kr 12.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 288 totalt | 2 288 pr porsj | 229 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
kakestykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 ºC i 45 minutter.
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk dem godt med jus.
Stivpisk kremfløte og del jordbærene i store biter. Legg
jordbær på et lag med sukkerbrød og bre over kremfløte.
Gjenta med sukkerbrød, jordbær og kremfløte og så videre. Stryk kremfløte på sidene av kaken. Ha resten av kremen
i en sprøytepose og sprøyt topper rundt kanten og på
toppen. Pynt kaken med jordbær og blåbær og ha på
mynteblader som ”bjørkeblader".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25162)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-11
Oppdatert dato:2008-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift