Fotograf:Frukt.no Mange foretrekker å servere kake som dessert. Vår mandelbunn med appelsinkrem gjør alltid lykke. Dynk gjerne bunnen med litt appelsinjuice for ekstra frisk smak.
Oppskriften inneholder 289 Kalorier, 23 g Karbo, 7 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn.
Ha deigen i en smurt form - 22-24 cm. i diameter. Stek bunnen ved 160 grader i 30-40 minutter.
Avkjøl på rist.
Pisk fløten til krem og bland med vaniljekrem og revet appelsinskall. Dekk kaken med kremen. Pynt med appelsinstrimler og gjerne noen sitronmelisseblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 28175)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-02-07
Oppdatert dato:2018-06-18