Fotograf:
Marie Von Krogh
Oppskriften er hentet fra fagbladet Baker og Konditor nr 3, 2009 Oppskriften inneholder
342 Kalorier,
17 g Karbo,
4 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bostonkake 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 10 lesere
Lesere:
29999 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bostonkake 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 341.55 | 3 360.85 | Kcal |
Protein | 3.93 | 38.67 | gram |
Karbohydrat | 16.58 | 163.15 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 4.62 | gram |
Fett | 28.73 | 282.70 | gram |
Mettet fett | 17.41 | 171.31 | gram |
Salt | 0.07 | 0.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.02 | Kr 59.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 984 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finn frem en kakering på 22 cm, legg en marengsbunn
som er litt mindre i bunnen på ringen.
Legg gelatinen i kaldt vann, ca 10 minutter.
Pisk fløten (600 g) halvstiv.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
Kok opp 100 g fløte og ta deretter gryta av varmen,
klem vannet av gelatinen og ha den i den varme
fløten. Ha sjokoladen i og la den smelte.
Hell sjokoladeblandingen i en tynn stråle oppi eggedosisen.
Tilsett den halvpiskede fløten og bland sammen.
Finn frem en kakering på 22 cm, legg en marengsbunn
oppi.
Hell deretter oppi fromasjen, og sett kaken på frys.
Tas ut av fryseren etter to timer, pyntes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Godalen videregående skole
(Intern: 25613)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-28
Oppdatert dato:2009-03-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift