Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og vend det ned i røren sammen med vannet. Legg et bakepapir i en langpanne, og pensle det med olje. Hell på røren, og stek midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Strø litt sukker på kaken, og hvelv den over på et papir.
Visp fløten stiv, og bland i marmeladen. Bre fyllet over kaken. Rull sammen. Skjær i tynne skiver, og kle bunn og kanter i en springform, ca. 26 cm i diameter. Skyll ferskener i kaldt vann, og la renne av. Kutt dem i biter, og legg i formen. Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter. Bland fløte og sukker i en kasserolle, kok opp og la koke i 1 minutt. Tilsett gelatinarkene. Avkjøl blandingen litt før den helles over i formen. Settes i kjøleskap for å stivne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33717)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-03-11
Oppdatert dato:2018-03-11