Fotograf:
Matprat.no
Litt kremfløte og noen ekstra ingredienser, og du får en deilig kremkake! Oppskriften inneholder
294 Kalorier,
30 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karamellkake med karamellkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6886 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Karamellkake med karamellkrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 293.93 | 4 319.89 | 359.99 | Kcal |
Protein | 4.70 | 69.08 | 5.76 | gram |
Karbohydrat | 29.54 | 434.15 | 36.18 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 8.67 | 0.72 | gram |
Fett | 17.31 | 254.41 | 21.20 | gram |
Mettet fett | 10.16 | 149.32 | 12.44 | gram |
Salt | 0.21 | 3.11 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.04 | Kr 59.38 | Kr 4.95 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 470 totalt | 1 470 pr porsj | 122 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott. Hell blandingen sikk sakk ned i en smurt, bakepapirkledd form 24 cm. Stek på 160 °C i ca. 45 minutter.
2. Kok opp kremfløte til karamellsaus. Brun sukker i en teflonbelagt kjele. Spe med varm fløte og la sausen koke til den tykner, ca. 5 minutter. Tilsett vaniljesukker. Avkjøl.
3. Pisk kremfløte til luftig krem. Bland 1/3 av kremen med karamellsausen.
4. Del kakebunnen i to lag og dynk med melk. Fyll kaken med bananskiver og karamellkrem. Dekk kaken med resten av kremen og pynt med sjokoladechips.
Tips
Kjøp ferdig sukkerbrød, og du har en festkake på under 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29345)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-23
Oppdatert dato:2012-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift