| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 192.60 | 2 796.09 | 233.01 | Kcal |
| Protein | 3.84 | 55.75 | 4.65 | gram |
| Karbohydrat | 24.95 | 362.21 | 30.18 | gram |
| Kostfiber | 1.55 | 22.50 | 1.88 | gram |
| Fett | 8.26 | 119.92 | 9.99 | gram |
| Mettet fett | 4.51 | 65.47 | 5.46 | gram |
| Salt | 0.19 | 2.79 | 0.23 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 3.56 | Kr 51.68 | Kr 4.31 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 452 totalt | 1 452 pr porsj | 121 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 51,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Bløtkake med vaniljekrem.
Lakrispavlova.
Charlotte-kake med påskevri.
Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Bløtkake til fest.
17. mai-bløtkake.
Vårlig festkake.
Vannbakkels med appelsinkrem.
Svart-hvite miniruller.
Mini bløtkake med lemoncurd og friske bær.
Minivannbakkels.
17.Mai Pavlova.
Pavlova med sukrin.
Vektens kake 24. september - 23. oktober.
17. mai kaken!.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.