Fotograf:
Kylling.no
Bløtkake med sjokoladekrem inneholder
338 Kalorier,
28 g Karbo,
4 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Bløtkake med sjokoladekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløtkake med sjokoladekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
15904 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bløtkake med sjokoladekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 337.82 | 6 512.36 | 542.70 | Kcal |
Protein | 4.37 | 84.24 | 7.02 | gram |
Karbohydrat | 27.56 | 531.29 | 44.27 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 26.41 | 2.20 | gram |
Fett | 23.04 | 444.16 | 37.01 | gram |
Mettet fett | 11.51 | 221.89 | 18.49 | gram |
Salt | 0.24 | 4.72 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.81 | Kr 112.00 | Kr 9.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 928 totalt | 1 928 pr porsj | 161 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt det tørre og skjær det forsiktig inn i eggedosisen. Smør en kakeform, 24 cm i diameter, og hell i røren. Stek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.
Del sukkerbrødet i to eller tre lag og dynk hvert lag med saft fra aprikosene. Pisk kremfløten stiv med sukker og vaniljesukker. Smelt sjokolade sammen med olje over svak varme. Tilsett nøtter og avkjøl noe før du blander det med kremfløte. Bland alt forsiktig sammen, slik at du får striper av sjokolade i kremen.
Smør et tynt lag syltetøy og et lag sjokoladekrem på hvert lag. Fordel resten av sjokoladekremen oppå og rundt kanten av kaken. Pynt med aprikoser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17749)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-17
Oppdatert dato:2004-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift