Fotograf:
Dr Oetker
Bløtkake med jordbærkrem inneholder
281 Kalorier,
50 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Bløtkake med jordbærkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bløtkake med jordbærkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6672 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bløtkake med jordbærkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 280.88 | 1 493.61 | Kcal |
Protein | 8.89 | 47.27 | gram |
Karbohydrat | 49.69 | 264.23 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 7.50 | gram |
Fett | 4.86 | 25.84 | gram |
Mettet fett | 1.31 | 6.97 | gram |
Salt | 0.46 | 2.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.85 | Kr 15.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 532 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk romtempererte egg og sukker til stiv eggedosis.
Sikt sammen mel og bakepulver og rør forsiktig inn i eggedosisen.
Stek ved 160° i ca. 45 min.
Avkjøl på rist – del i to og dynk med melk.
Pisk krem og mos inn jordbær slik at du får en luftig jordbærkrem. Fyll kaken med bananskiver og jordbærkrem.
Klar for pynting!
Pisk resten av kremfløten sammen med vaniljesukker og litt melis. Dekk kaken med kremen og sett kaldt hvis du ikke skal spise den med en gang. Vent til rett før du skal servere med å strø på Flaggstrøssel – pikekyss er også kjempefint til de hvite stripene i flagget.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 29270)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-08
Oppdatert dato:2012-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift