1 stor kakebunn (28cm)
350 g frosne bringebær
5 dl kremfløte (lettpisket)
4 egg
3 eggeplommer
120 g vann
120 g sukker
6 gelatinplater (legges i kaldt vann)
1 dl passionspurré
1 dl sukkerlake
1 dl Lady Fruit nøytral (Puratos) eller annen
Sukker lake
1 liter vann
1350 g sukker
Kokes opp og skummes
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
Fromasj
Sukker og vann kokes opp.
Egg og eggeplommer piskes opp og tilsettes den kokende sukkerlaken.
Massen piskes til den er helt kald. Passionspurré og sukkerlake blandes og den utbløtte og smeltede gelatinen tilsettes.
Til slutt løftes den lettpiskede fløten inn i eggemassen
Montering
Kakebunnen deles i 3 og de frosne bringebærene som skal være blandet med
litt sukkerlake på forhånd, deles på de to midterste lagene og fromasjen fylles
deretter i kaken og strykes også opp med denne.
Kaken settes på frys i 1 time.
30 g passionspurré blandes med nøytral gelé og strykes oppå kaken. Den
pyntes så med frukter slik som på bildet og til slutt settes marmorerte sjokoladeflak
rundt hele kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Baker og Konditor
(Intern: 25974)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-06-24
Oppdatert dato:2009-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.