Marsipankake med yoghurt



Marsipankake med yoghurt oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Marsipankake med yoghurt inneholder 314 Kalorier, 37 g Karbo, 7 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Marsipankake med yoghurt har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marsipankake med yoghurt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5stkgelatinplater
1dlkremfløte
250grfruktyoghurt (to små beger, fortrinnsvis med røde bær)
1,5dlkirsebærkompott
1stksukkerbrødbunn

Lokk/topping:

3dlkremfløte
400grmarsipan eller ferdig marsipanlokk.

Melisglasur (Royal icing):

0,5stkeggehvite
Ca 2dlmelis

Pynt:

Silkebånd, roser, sjokoladehjerter




Kalorier og næringsinnhold i Marsipankake med yoghurt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier314.056 134.97383.44Kcal
Protein6.67130.308.14gram
Karbohydrat36.68716.5444.78gram
Kostfiber1.0720.901.31gram
Fett15.39300.6418.79gram
Mettet fett6.13119.757.48gram
Salt0.122.440.15gram
Pris på oppskriftenKr 4.78Kr 93.38Kr 5.84.-
Hele oppskriften veier1 954 totalt1 954 pr porsj122 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16

Legg gelatinplatene i kaldt vann og la dem stå og bli myke, ca 10 minutter. Visp kremfløten til luftig krem, og rør inn yoghurten og moset kirsebærkompott. Ta de oppbløtte gelatinplatene ut av vannet og smelt de over middels varme i et egnet kokekar eller i en mikro. Avkjøl gelatinen noe og rør den inn i yoghurtmassen under omrøring. Sett blandingen kaldt og sjekk etter ca. 30 minutter om den har begynt å stivne.

Del en lav sukkerbrødbunn i to. Bruk f. eks et stort pepperkakehjerte og stikk ut et hjerte av hver bunn. Eventuelt skjær ut et stort hjerte etter en pappmal og del det i to.
Legg det ene hjertet på et pent kakefat og dynk lett med melk. Når yoghurtfromasjen er nesten helt stiv, legges fromasjen jevnt utover hjertebunnen. Legg den andre bunnen oppå og klem forsiktig sammen slik at fromasjen begynner å tyte ut på sidene. Bruk så en kakespade eller lignende og lag en glatt og loddrett kant rundt hele kaken. Pass på at kaken får lik høyde over det hele.

Lokk/topping:
Visp kremfløten til luftig krem og smør den jevnt utover topp og sider.
Marsipanen kjevles ut til et rundt stort lokk som er ca 3 mm tykt, og dekker hele kaken. Legg lokket over kaken, eller bruk et ferdigkjevlet marsipanlokk som legges over kaken. Stryk lokket forsiktig nedover kantene slik at man får en jevn kant.

Melisglasur:
Eggehvite vispes til den blir hvit og luftig. Sikt i melis litt etter litt under stadig visping ved middels hastighet, til massen begynner å bli luftig og fast. Visp i minimum10 minutter. Ringene etter vispen skal ikke sige sammen når du stopper maskinen. Glasuren oppbevares i romtemperatur med et fuktig klede over eller i en luftlett boks.

Sprøyt ut små hjerter, hvite og røde og skriv inn din tekst på kaken. Du kan erstatte melishjertene med f. eks små sjokoladehjerter. Legg silkebåndet pent rundt kanten av kaken og fest båndet med noen knappenåler.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 25737)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-30
Oppdatert dato:2009-04-30
Lesere: 8050 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Suksess-kake med rom og svisker.Suksess-kake med rom og svisker.
Denne retten har 340,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gjøksyrens friskhet.Gjøksyrens friskhet.
Denne retten har 290,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronmarengskake.Sitronmarengskake.
Denne retten har 296,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Petits choux med tyttebær i karamellkrem.Petits choux med tyttebær i karamellkrem.
Denne retten har 221,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sommerkake 1.Sommerkake 1.
Denne retten har 259,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Verdens beste/Kvæfjordkake.Verdens beste/Kvæfjordkake.
Denne retten har 302,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskespeilegg.Påskespeilegg.
Denne retten har 191,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver.Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver.
Denne retten har 242,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med sjokoladekrem.Bløtkake med sjokoladekrem.
Denne retten har 337,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskekake med mandarinpannacotta.Påskekake med mandarinpannacotta.
Denne retten har 270,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremkake med bær og frukt.Kremkake med bær og frukt.
Denne retten har 211,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hyttebløtkake.Hyttebløtkake.
Denne retten har 186,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekake-lagkake.Pannekake-lagkake.
Denne retten har 149,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Barn av regnbuen - kake.Barn av regnbuen - kake.
Denne retten har 248,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasjonert Pavlova.Pasjonert Pavlova.
Denne retten har 198,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.