Fotograf:
Kraft foods
Tilberedningstid totalt: 70 minutter, inkludert 12-15 minutter steking og 1 time avkjøling og montering. Oppskriften inneholder
140 Kalorier,
13 g Karbo,
1 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Napoleonskake med fromasj er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8503 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Napoleonskake med fromasj med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 140.45 | 1 172.76 | 117.28 | Kcal |
Protein | 1.33 | 11.11 | 1.11 | gram |
Karbohydrat | 13.01 | 108.63 | 10.86 | gram |
Kostfiber | 1.09 | 9.10 | 0.91 | gram |
Fett | 8.99 | 75.07 | 7.51 | gram |
Mettet fett | 5.62 | 46.93 | 4.69 | gram |
Salt | 0.02 | 0.19 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.25 | Kr 52.19 | Kr 5.22 | .- |
Hele oppskriften veier | 835 totalt | 835 pr porsj | 84 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker ca
Lag fromasj som anvist på pakken med mindre vann og mer kremfløte.
Sett fromasjen kald i 1 time. Ferdig butterdeig tines og kjevles ut til den er halvparten så tykk (2mm). Prikk så med en gaffel og stek ved 200 °C til den er gyllen.
Avkjøl butterdeigen noen minutter og skjær den i passende stykker.
Legg på fromasj og jordbær, dette gjøres i to lag. Bringebær, blåbær eller bjørnebær kan også brukes. Dryss melis på øverste lag.
Pynt med friske bær og Freia JordbærTopping eller Freia Jordbærsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25444)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-01-29
Oppdatert dato:2009-01-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift