Fotograf:
Norges sjømatråd
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe inneholder
75 Kalorier,
1 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 15 lesere
Lesere:
14960 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.07 | 635.70 | Kcal |
Protein | 8.30 | 70.29 | gram |
Karbohydrat | 0.86 | 7.28 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 4.66 | gram |
Fett | 3.93 | 33.28 | gram |
Mettet fett | 1.69 | 14.31 | gram |
Alkohol | 0.28 % | | | |
Salt | 1.04 | 8.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.05 | Kr 51.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 387 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Blåskjell med skall, vaskes og kokes i 1 dl vann eller hvitvin, kraften brukes i suppen. Fres finhakket løk og hvitløk lett i oljen.
Tilsett resten av grønnsakene fisk-/blåskjellkraft, hvitvin og rosépepper. Kokes til grønnsakene er nesten møre. Legg i fiskestykkene, varm opp suppen til rett under kokepunktet og la trekke til fisken er kokt. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper.
Ha i rensede blåskjell og reker, må ikke koke bare bli varme.
Blåskjell og reker med skall kan legges i suppetallerken ved servering.
Server suppa med godt brød og smør til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1222)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift