Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) inneholder
378 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
37 g Fett pr 100 gr
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
26674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 377.94 | 693.99 | Kcal |
Protein | 10.84 | 19.90 | gram |
Karbohydrat | 0.74 | 1.36 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.39 | gram |
Fett | 36.80 | 67.57 | gram |
Mettet fett | 5.15 | 9.46 | gram |
Salt | 1.75 | 3.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.54 | Kr 19.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 735 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med sausen: Ha chili, hvitløk, salt, olivenolje og eddik i et glass med tett lokk. Rist godt og la sausen hvile i kjøleskapet ca 1 uke før den brukes. Dette skal bli ca 3 ¾ dl. Rist godt før bruk.
Du kommer ikke til å trenge alt, men resten kan du oppbevare i inntil 2 måneder.
Støt hvitløk og chili eller kajenne til en pasta i morter. Rør inn olivenolje. Gni denne blandingen på scampiene, legg dem i en bolle, legg på lokk og sett bollen i kjøleskapet ca 4 timer.
Skru på stekeovnsgrillen eller tenn opp i trekullgrillen. Ta scampiene opp av marinaden. Ta vare på resten av marinaden. Tre scampiene på spidd slik at spiddet går gjennom hver scampi på to steder, ved halen og hodet. Dryss salt over.
Grillstek spiddene i 5-6 minutter til sammen, snu dem en gang og pensle dem med marinade, til scampiene er ugjennomsiktige.
Legg spiddene på et fat og pynt med sitronbåter. Server brød og piri-piri-saus ved siden av, til å dyppe i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6551)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Portugal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift