Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)



Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) inneholder 378 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 37 g Fett pr 100 gr
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) har beregnet å ha følgende allergener Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere: 26674 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgscampi, uten skall og tarm
1feddhvitløk, finhakket
2stksmå friske chilier, finhakket eller 1 kajenne
1dlolivenolje
1dashsalt
sitronbåter
landbrød

PIRI-PIRI SAUS:

50grfrisk, rød chili, grovhakket
4feddhvitløkfedd, finhakket
1tssalt
2dlolivenolje
0,5dlhvitvinseddik




Næringsdeklarasjon for Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier377.94693.99Kcal
Protein10.8419.90gram
Karbohydrat0.741.36gram
Kostfiber0.210.39gram
Fett36.8067.57gram
Mettet fett5.159.46gram
Salt1.753.21gram
Pris på oppskriftenKr 10.54Kr 19.35Kroner
Hele oppskriften veier735 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo0,78 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Start med sausen: Ha chili, hvitløk, salt, olivenolje og eddik i et glass med tett lokk. Rist godt og la sausen hvile i kjøleskapet ca 1 uke før den brukes. Dette skal bli ca 3 ¾ dl. Rist godt før bruk.

Du kommer ikke til å trenge alt, men resten kan du oppbevare i inntil 2 måneder.

Støt hvitløk og chili eller kajenne til en pasta i morter. Rør inn olivenolje. Gni denne blandingen på scampiene, legg dem i en bolle, legg på lokk og sett bollen i kjøleskapet ca 4 timer.

Skru på stekeovnsgrillen eller tenn opp i trekullgrillen. Ta scampiene opp av marinaden. Ta vare på resten av marinaden. Tre scampiene på spidd slik at spiddet går gjennom hver scampi på to steder, ved halen og hodet. Dryss salt over.

Grillstek spiddene i 5-6 minutter til sammen, snu dem en gang og pensle dem med marinade, til scampiene er ugjennomsiktige.

Legg spiddene på et fat og pynt med sitronbåter. Server brød og piri-piri-saus ved siden av, til å dyppe i.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6551)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Portugal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet scampi.Grillet scampi.
Denne retten har 100,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet scampi med maissalsa.Grillet scampi med maissalsa.
Denne retten har 165,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet scampi med peanøttdip.Grillet scampi med peanøttdip.
Denne retten har 291,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.