Fotograf:Rosemarie Pettersen Her kan man grille scampi eller store norske reker. Bruk en evt ferdig mariande eller en rask en med litt olivenolje, hvitløk og fiskekrydder. Vi brukte scampi og dette er godt. Tilbehør kan varieres men her hadde vi en grønn salat og en dipsaus med majones og ketchup.
Bland sammen olje, hvitløk og krydder i en stor bolle. Legg i scampien og rør/vend i blandingen. Sett scampien til marinering i ca. 1 time. Scampien grilles i 2 min. på hver side avhengig av størrelsen. Legg de gjerne i fiskerist. Enkelt og greit.
Server med rømmedip, godt brød og en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 1843)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-09-30
Oppdatert dato:2018-06-08