Grillet scampi med maissalsa



Grillet scampi med maissalsa oppskrift.
Fotograf: Sara Johannessen
Scampi er med sin delikate farge og deilige smak populært både hos voksne og barn. Pass på at du velger ASC eller MSC-sertifiserte scampi, som er produsert på en miljøvennlig måte.

Oppskriften inneholder 166 Kalorier, 7 g Karbo, 11 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Skalldyr, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet scampi med maissalsa er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 581 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grscampi

Marinade

1dlolje
1sssitronsaft
1feddfinhakket hvitløk
1sstørket persille
1tstørket oregano
0,25tskvernet pepper
0,25tssriracha (asiatisk chilisaus) eller annen chilisaus

Maissalsa

1boks(er)hermetiske maiskorn
0,5stkrødløk
1stkrød chili
0,5potte(r)frisk koriander
1sshonning
2stkjalapeño
2ssolivenolje
1stklime, saften




Kalorier og næringsinnhold i Grillet scampi med maissalsa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier165.79469.32Kcal
Protein11.2431.82gram
Karbohydrat6.5918.66gram
Kostfiber1.203.40gram
Fett10.2328.96gram
Mettet fett1.103.11gram
Salt0.792.22gram
Pris på oppskriftenKr 8.83Kr 25.00Kr .-
Hele oppskriften veier1 132 totalt283 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo15,89 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens scampi og fjern den svarte tarmen. Legg dem i en skål.
Bland sammen de øvrige ingrediensene og hell dem over scampiene. Bland godt. Dekk til og sett kaldt i 1-3 timer.
Tørk av det meste av marinaden og træ scampiene på to grillspyd, slik at de er lette å snu på grillen. Dryss over litt salt.
Grill scampiene raskt på begge sider over høy varme til de akkurat skifter farge, 3-4 minutter.
Hell maiskorn i et dørslag og la dem renne godt av seg.
Finhakk løk, chili, jalapeños og koriander og bland med maisen. Bland inn honning og olivenolje og smak til med limesaft og litt salt og pepper.
Server grillspydene nygrillet sammen med maissalsaen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 36407)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Innlagt dato:2022-05-15
Oppdatert dato:2022-05-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet scampi.Grillet scampi.
Denne retten har 100,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet scampi med maissalsa.Grillet scampi med maissalsa.
Denne retten har 165,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet scampi med peanøttdip.Grillet scampi med peanøttdip.
Denne retten har 291,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.