Scampi

Bilde av Scampi.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Scampi

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 425 kilojoule
Kcal 100 kalorier
Protein 23.3 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.8 gram
Mettet fett 0 gram

Notat


Annonse




Fakta om Scampi.

Varmtvannsreke størrelse stor, med delikat smak og konsistens.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Scampi.

Brukes som kongereker og reker. Grilles og stekes.


Innlagt dato
Oppdatert dato
28.12.2017
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Skalldyr
Kilde til Næringsdata
pixabay.com
Karakter (Snitt)
5,24 poeng satt av 67 brukere.
Besøk
41208





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Scampi som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Spansk Paella4.6114,513,767,9210,955,52
Wok med scampi3.987,831,297,0211,376,47
Grillet scampi4.7100,590,7922,680,6512,51
Scampi med skinke(tapas)4.9244,5315,3326,060,520,23
Gambas al pil pil4.6159,018,2319,710,5312,22
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)4.7377,9436,810,840,7410,54
Frityrstekte krepsehaler4.2201,468,8611,1118,74,17
Vårruller med Hoi sin-saus4.8113,485,725,68,9812,12
Camaron Rebosado4.2183,985,7613,0719,365,89
Kremet tagliatelle med scampi og grønnsaker4.2131,963,2411,9812,887,65
Farfalle i fløtesaus med scampi3.8222,958,8911,8122,97,15
Hvitløksmarinerede tigerreker3.8206,6115,0717,260,4110,74
Skalldyrwok567,911,537,864,967,96
Marinerete tigerreker på grill4.7178,7112,3714,322,359,87
Festwok4.363,41,826,784,410


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Scampi med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.