Fotograf:
Matoppskrift.no
Frityrstekte krepsehaler inneholder
201 Kalorier,
19 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Frityrstekte krepsehaler har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekte krepsehaler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
11897 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekte krepsehaler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 201.46 | 240.78 | Kcal |
Protein | 11.11 | 13.28 | gram |
Karbohydrat | 18.70 | 22.35 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 1.48 | gram |
Fett | 8.86 | 10.59 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 1.98 | gram |
Salt | 0.59 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.17 | Kr 4.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 478 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Scampi er store, italienske reker som av og til fås hos oss. I stedet kan brukes sjøkrepshaler eller store, norske reker. Ca 100 g pr. person.
Rens krepshalene (eller rekene). Vend dem i mel som er krydret med salt og pepper.
Lag frityrrøre ved å blande alle ingrediensene til en glatt røre. Vend krepsehalene i røren.
Varm oljen. Stek krepsehalene til de er gylne og sprø, 3-4 minutter.
La dem renne av på fettsugende papir og dryss dem med persille før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7780)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-15
Oppdatert dato:2013-06-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift