Smult

Kalorier og viktig næringsinnhold i Smult

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 3774 kilojoule
Kcal 902 kalorier
Protein 0 gram
Karbo 0 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 100 gram
Mettet fett 39.2 gram



Annonse




Fakta om Smult.

Tykt, hvitt og fast fett som blir produsert av smeltet svinefett, ister. Smult inneholder 99 % lipider. På grunn av det svært høye innholdet av mettet fett bør det brukes forsiktig.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Smult.

Smult blir brukt til fritering og steking, i retter som stuinger som skal surre lenge, og i bakverk.


Innlagt dato
Oppdatert dato
23.04.2019
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Margarinprodukt
Kilde til Næringsdata
Detaljgruppe
Margarin
Karakter (Snitt)
3,55 poeng satt av 20 brukere.
Besøk
21776





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Smult som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Krabbelurer fra gamle dager5.6514,1338,574,2136,984,12
Berliner-boller (Berliner Pfannkuchen)5337,7416,665,4234,196,92
Siruptynnkake fra Rendalen4.9306,1515,553,4837,062,57
Småbrød fra Gudbrandsdalen4.1407,3921,316,9145,263,03
Numedalslefse (Numedalskling)3.8279,3712,596,9933,432,11
Svart bjørn gryte4.5104,113,837,676,9511,25
Fettbrød4.5447,6827,065,6644,33,06
Smultringer 64.7365,1115,836,4748,213,4
Smultringer 64.7365,1115,836,4748,213,4
Perna de Carneiro no Tacho3123,736,3711,843,7910,46
Goro 24.5403,6418,15,8952,713,75
Fattigmann fra Inderøy4.5350,7511,9410,2248,323,54
Spansk appelsin- og mandelkake4.5288,9512,15,1136,625,14
Rumbrød4419,8825,25,3941,443,61
Spekulasjer2.3303,7313,151,5544,582,99


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Smult med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.