Numedalslefse (Numedalskling) inneholder
279 Kalorier,
33 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Numedalslefse (Numedalskling) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Numedalslefse (Numedalskling) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
25810 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Numedalslefse (Numedalskling)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 279.37 | 12 733.68 | Kcal |
Protein | 6.99 | 318.60 | gram |
Karbohydrat | 33.43 | 1 523.74 | gram |
Kostfiber | 2.19 | 99.82 | gram |
Fett | 12.59 | 573.85 | gram |
Mettet fett | 6.27 | 285.79 | gram |
Salt | 0.05 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.11 | Kr 96.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 558 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Melk, smør og smult kokes opp, tilsett de andre ingrediensene og eltes varmt.
Del deigen i emner som kjevles tynne. Legg leivene med smørpapir imellem til alt er utkjevlet. Stek dem på god varm takke, først med melsiden ned. Snu.
Pakk lefsene i et klede for å bevare fuktigheten. De smøres på melsiden, bretts dobbelt, og så en gang til.
Lefsene må lagres kaldt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13003)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift