Fotograf:Rosemarie Pettersen Lefsene som min mor lager til jul. Utrolig gode og ganske søte. Perfekte i brødrister og så med smør og syltetøy på. Disse er av typen tykklefse og stekes helst på takke. Husk at de stekes brunflekkede på hver side.
Oppskriften inneholder 316 Kalorier, 48 g Karbo, 8 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varm margarin og melkog rør inn alt det andre. La stå litt.
Elt forsiktig til jevn deig. Bak ut til emner på størrelse med en underskål og litt tykke, og stek på middels varm takke. Lite på første siden og litt mer på den andre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Elbjørg Pettersen
(Intern: 33473)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Lefse Innlagt dato:2017-12-01
Oppdatert dato:2017-12-01