Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 446 | kilojoule |
Kcal | 107 | kalorier |
Protein | 5.6 | gram |
Karbo | 10.4 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | 14 | gram |
Fett | 1.7 | gram |
Mettet fett | 0.5 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Focaccia i langpanne | 5.1 | 279,07 | 11,53 | 6,06 | 35,11 | 3,16 |
Brokkoli Pai | 3.8 | 157,23 | 8,99 | 7,72 | 10,84 | 3,73 |
Fløtegratinert klippfisk (Morue Gratinee) | 4.5 | 185,51 | 6,35 | 26,87 | 5,02 | 8,32 |
Hummersuppe | 5.2 | 162,89 | 12,03 | 5,38 | 6,44 | 11,04 |
Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus og byggrisotto | 4.6 | 150,64 | 10,56 | 7,38 | 6,01 | 10,12 |
Marinert og stekt kalkunfilet | 3.3 | 137,02 | 7,77 | 8,53 | 6,66 | 8,28 |
Okseragu | 4.5 | 63,26 | 1,04 | 6,59 | 6,39 | 4,73 |
Fasanbryst med sherrysjy og frityrstekte mandelpot | 3.9 | 103,88 | 4,85 | 4,9 | 6,59 | 10,37 |
Blåskjell i vin- og fløtesaus (Mouclade) | 3.4 | 108,63 | 6,93 | 6,01 | 0,84 | 8,43 |
Lammefilet med sennepspoteter og salat | 4.4 | 153,7 | 8,18 | 9,61 | 9,27 | 13,64 |
Tomatpai | 4.8 | 151,47 | 9,95 | 2,26 | 12,25 | 4,59 |
Portvinsaus/madeirasaus | 5 | 108,43 | 7,85 | 0,43 | 2,86 | 6,91 |
Ovnsbakt steinbit 2 | 4 | 78,45 | 2,77 | 9,57 | 3,45 | 8,82 |
Hjemmelaget tomatsuppe med chili | 3.8 | 29,28 | 1,08 | 1,53 | 2,79 | 2,99 |
Rypebryst med portvinsaus og kremede grønnsaker | 4.4 | 114,15 | 8,6 | 4,37 | 3,05 | 13,32 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Persille, tørket | 1276 | 305 | 5,5 | 26,6 | 23,9 |
Urtekram oregano | 1018 | 246 | 4,3 | 9 | 21,6 |
Dillfrø | 1276 | 304,96 | 14,54 | 15,98 | 34,07 |
Timian, tørket | 1183 | 285 | 7,4 | 9,1 | 26,9 |
Hindu timian premium | 1183 | 282,73 | 7,4 | 9,1 | 26,9 |
Syre, matsyre | 88 | 21,03 | 0,7 | 2 | 3,2 |
Hibiscus | 156 | 37,28 | 0,65 | 0,43 | 7,41 |
Koriander, tørket | 1338 | 317 | 4,8 | 21,9 | 41,5 |
Santa maria chili Ancho | 1267 | 302,81 | 6,8 | 14 | 37 |
Urtekram basilikum | 1013 | 244 | 4,1 | 23 | 10 |
Estragon, tørket | 1442 | 342 | 7,2 | 22,8 | 42,8 |
Hindu persille glass | 1276 | 304,96 | 5,5 | 26,6 | 23,9 |
Estragon, frisk | 446 | 107 | 1,7 | 5,6 | 10,4 |
Findus koriander | 98 | 24 | 0,5 | 2,1 | 1,2 |
Kaffirlime blad, limeblad | 292,88 | 70 | 1 | 9 | 7 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.