Fasanbryst med sherrysjy og frityrstekte mandelpot inneholder
104 Kalorier,
7 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fasanbryst med sherrysjy og frityrstekte mandelpot har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fasanbryst med sherrysjy og frityrstekte mandelpot er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fasanbryst med sherrysjy og frityrstekte mandelpot!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.88 | 475.71 | Kcal |
Protein | 4.90 | 22.44 | gram |
Karbohydrat | 6.59 | 30.18 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 4.30 | gram |
Fett | 4.85 | 22.21 | gram |
Mettet fett | 2.81 | 12.87 | gram |
Alkohol | 1.77 % | | | |
Salt | 3.99 | 18.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.37 | Kr 47.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 748 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1) Poteter: Vask og skrell potene, kutt dem i ca. 2 mm tykke strimler. Legg dem i kaldt vann. Varm frityroljen i en kjele eller en panne med høy kant. Sil av potetstrimlene. Tørk dem på kjøkkenpapir, og stek dem lysebrune. Tørk dem nok en gang på kjøkkenpapir. (Kan gjøres noen dager i forveien).
2) Saus: Ha kylling- eller viltkraft, rødvin og sherry i en kjele. La det småkoke til det er igjen 4 dl. Ha så i seltin, pepper og timian (holdes varm).
3) Fasanbryst: Renskjæres, tørkes, krydres og brunes i en panne på sterk varme. La dem ligge med innsiden ned i pannen. Fordel honningen med en pensel over fasanskinnet. Hell i rødvinen. Stek i ovnen ved 200-210 grader i 6-8 min, avhengig av størrelsen. Ta ut og legg dem på kjøkkenpapir. Stekesjyen siler du i sausen.
4) Til garnityr: Ha smøret i en stekepanne sammen med melis. Stek lysebrun, tilsett soppen, som også stekes lysebrun. Ha i fiken og epler. Stek litt til. Hell over sherryen, og la det småsteke i 2 min.
Server med en god rødvin
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 9 lesere
Lesere:
20442 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2956)
Tilberedningstid:
120 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.