Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 263.6 | kilojoule |
Kcal | 63 | kalorier |
Protein | 2.1 | gram |
Karbo | 8.8 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | gram | |
Fett | 2.1 | gram |
Mettet fett | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Svinestek til søndag | 4 | 73,64 | 2,39 | 7,77 | 4,74 | 3,04 |
Spenstige lammeskanker | 4.1 | 109,15 | 5,64 | 11,5 | 2 | 8,98 |
Kjøttdeigpai | 5 | 183,68 | 13,48 | 7,04 | 7,96 | 5,52 |
Braissert og langkokte lammeskanker - med rotselleripure | 4.8 | 106,82 | 5,66 | 9,03 | 3,84 | 7,43 |
Ungarsk gulasj | 4.3 | 74,67 | 2,87 | 7,45 | 3,92 | 6,32 |
Vegetariske biffer | 4 | 91,52 | 2,06 | 4,87 | 11,81 | 3,09 |
Deilig blomkålsuppe | 4.4 | 23,6 | 1,38 | 0,9 | 1,36 | 2,48 |
Kraftig elggryte | 5.2 | 70,95 | 1,19 | 8,18 | 6,3 | 9,68 |
Julens leverpostei | 5.2 | 160,11 | 10,17 | 12,53 | 4,33 | 5,62 |
Lammestek på potetseng | 4.8 | 113,81 | 5,01 | 11,14 | 5,62 | 8,82 |
Stekt gås fra Rogaland | 4.8 | 127,35 | 5,71 | 18,16 | 0,6 | 14,67 |
Svart bjørn gryte | 4.5 | 104,11 | 3,83 | 7,67 | 6,95 | 11,25 |
Festfin elgstek | 3.4 | 97,53 | 2,19 | 17,08 | 0,74 | 21,86 |
Helstekt reinsdyrstek på potetseng | 4 | 78,47 | 1,57 | 9,71 | 5,85 | 10,31 |
Lammeskank med mandelpotetmos fra Østfold | 4 | 97,74 | 5,76 | 8,48 | 2,54 | 6,79 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Merian, tørket | 1143 | 276 | 7 | 12,7 | 20,3 |
Findus gressløk | 108 | 26 | 0,4 | 2,7 | 1,3 |
Basilikum, rå | 97 | 23 | 0,6 | 3,2 | 0,4 |
Santa Maria Lemongrass | 347 | 82,93 | 1,1 | 0,7 | 16,2 |
Karse | 99 | 23,66 | 0,5 | 2,8 | 1,2 |
Mynte tørket | 1192 | 284,88 | 6,03 | 19,93 | 22,24 |
Urtekram sitrongress | 414 | 98,94 | 0,49 | 1,82 | 25,31 |
Brønnkarse | 48 | 11 | 0,1 | 1,9 | 1,8 |
Alfalfaspirer, rå | 112 | 27 | 0,7 | 4 | 0,3 |
Santa maria Rosmarin | 1352 | 323,12 | 15,2 | 4,9 | 21,5 |
Brønnkarse, rå | 48 | 12 | 0,1 | 1,9 | 0 |
Korianderfrø | 1425 | 346 | 17,8 | 12,4 | 13,1 |
Estragon, tørket | 1442 | 342 | 7,2 | 22,8 | 42,8 |
Persille, tørket | 1275 | 305 | 5,5 | 26,6 | 23,9 |
Kjørvel tørket | 990 | 236,61 | 3,9 | 23,2 | 37,8 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.