Vegetariske biffer inneholder
92 Kalorier,
12 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Vegetariske biffer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vegetariske biffer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 6 lesere
Lesere:
7715 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vegetariske biffer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.52 | 342.81 | Kcal |
Protein | 4.87 | 18.24 | gram |
Karbohydrat | 11.81 | 44.24 | gram |
Kostfiber | 3.13 | 11.72 | gram |
Fett | 2.06 | 7.72 | gram |
Mettet fett | 0.94 | 3.52 | gram |
Salt | 0.18 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.09 | Kr 11.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 749 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det er lettest å lage biffene ved hjelp av en hurtigmikser eller stålkniven på food processoren. Legg da alt bortsett fra krydder og fett i blandeskålen. Kjør det i ca 1 minutt til en jevn masse. Smak til med litt salt og smuldret urtekrydder.
Eller mos de kokte belgvekstene med en gaffel, skrell og riv potetene, skrell og finhakk løken. Bland inn egg, salt og smuldret urtekrydder.
Form biffene på en fjel skylt i vann, eller legg røren i pannen med en skje. Brun fettet, legg i biffene og stek dem gyllenbrune på begge sider.
Server med brød, råkostsalat eller stekt løk og potetmos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6057)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.