Julens leverpostei inneholder
160 Kalorier,
4 g Karbo,
13 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Julens leverpostei har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julens leverpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
13396 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Julens leverpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.11 | 2 652.41 | Kcal |
Protein | 12.53 | 207.57 | gram |
Karbohydrat | 4.33 | 71.73 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 9.44 | gram |
Fett | 10.17 | 168.48 | gram |
Mettet fett | 5.06 | 83.82 | gram |
Salt | 1.76 | 29.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.62 | Kr 93.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 657 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ildfast form ca. 2 liter eller flere små former
I stekeovnen i vannbad ved 200 grader C, ca. 1 time
eller alt etter som hvilken størrelse formene har
Bland alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør til alt er godt blandet. Hell røren i godt smurte former og legg eventuelt på pynt. Forvarm stekeovnen og sett formene i en langpanne som er fylt med kokende vann. La posteien steke dekket med aluminiumsfolie.
Leverpostei er fint å fryse ned. Lager du den i en stor form, f eks en avlang brødform, kan den gjerne skjæres i skiver og pakkes inn slik til eventuelle gaver eller bare for å kunne ta opp liten porsjon fra frysen av gangen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967888)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift