Julepostei med medister





Julepostei med medister oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Julepostei - en herlig julegave til den som har alt - eller servert lun sammen med bacon i julehøytiden. Nydelig! Denne posteien har litt medisterdeig i seg, slik blir posteien lettere og har samme gode smak.

Oppskriften inneholder 205 Kalorier, 5 g Karbo, 13 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Julepostei med medister er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grlever av svin
100grspekk
150grgjerne grov medisterdeig
0,5stkløk
1dlhvetemel
2stkansjosfileter
2stkegg
1dlmatfløte
0,5dlkraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2tssalt
0,5tspepper
0,5tsmalt ingefær
1tstørket timian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Julepostei med medister!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204.962 468.29Kcal
Protein13.48162.34gram
Karbohydrat4.9059.01gram
Kostfiber0.384.58gram
Fett14.52174.86gram
Mettet fett2.6131.43gram
Salt1.6820.19gram
Pris på oppskriftenKr 5.13Kr 61.78Kroner
Hele oppskriften veier1 204 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.

2. 2. Ha lever, spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet i noen få sekunder. Senk til halv hastighet mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt.

3. 3. Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell i farsen.

4. 4. Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175° C i ca. 1 time. For å vœre sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetemperatur på 76° C

Tips:
Har du lyst til å gjøre posteien ekstra fin til julefrokosten, kan du pynte med f.eks. oliven og sylteagurk på toppen av posteien før du tar den ut av formen. Ha over lys aspic. Sett posteien kjølig til aspicen har stivnet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 29983)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-13
Oppdatert dato:2013-12-13
Lesere: 1913 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Klassisk leverpostei.Klassisk leverpostei.
Denne retten har 185,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julepostei 2.Julepostei 2.
Denne retten har 185,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei 7.Leverpostei 7.
Denne retten har 221,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei 1.Leverpostei 1.
Denne retten har 139,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei 9.Leverpostei 9.
Denne retten har 204,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei med syltet pepper.Leverpostei med syltet pepper.
Denne retten har 184,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei med urter.Leverpostei med urter.
Denne retten har 185,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julepostei med medister.Julepostei med medister.
Denne retten har 204,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei med bacon.Leverpostei med bacon.
Denne retten har 194,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Leverpostei fra Sem.Leverpostei fra Sem.
Denne retten har 144,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julepostei 3.Julepostei 3.
Denne retten har 143,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julepostei.Julepostei.
Denne retten har 314,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.