Fotograf:
Matprat.no
Leverpostei med syltet pepper inneholder
175 Kalorier,
2 g Karbo,
16 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Leverpostei med syltet pepper har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leverpostei med syltet pepper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5788 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Leverpostei med syltet pepper med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 174.93 | 2 611.93 | 217.66 | Kcal |
Protein | 16.02 | 239.20 | 19.93 | gram |
Karbohydrat | 2.39 | 35.69 | 2.97 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.30 | 0.02 | gram |
Fett | 11.25 | 167.98 | 14.00 | gram |
Mettet fett | 5.15 | 76.90 | 6.41 | gram |
Salt | 2.05 | 30.64 | 2.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.76 | Kr 115.87 | Kr 9.66 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 493 totalt | 1 493 pr porsj | 124 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
Form: Brødform som rommer 1.5 l eller flere mindre posteiformer
Ovn: 170°C i vannbad 1-1 1/2 time
Slik gjør du:
1. Fjern hinnen fra leveren ved å la det renne varm vann over og deretter flå den av. Fjern eventuelt grove ganger. Skjær leveren i mindre biter.
2. Ha alle ingrediensene, foruten egg og fløte, i foodprocessor og la maskinen gå til det er en jevn masse.
3. Visp egg og fløte lett sammen og spe for hånd til en glatt røre.
4. Hell røren i brødform eller posteiformer og stek i vannbad på 170°C 1-1 1/2 time. Steketiden avpasses etter størrelsen på formen. Sett i steketermometer når posteien er nesten ferdigstekt.
5. Steketermometeret skal da vise 76°C. Du kan også kontrollere med baksiden av en vætet skje; posteien skal da kjennes fast. Avkjøl posteien i formen.
Server leverpostei til frokost eller lunsj som pålegg på brødet eller som selvstendig rett med salat.
Tips:
Syltet grønn eller rød pepper kan byttes ut med
- allehånde, nellik og ingefær
- basilikum, timaian eller oregano
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 16407)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-18
Oppdatert dato:2003-11-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift