Fotograf:
Matprat.no
Leverpostei med bacon inneholder
185 Kalorier,
2 g Karbo,
16 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Leverpostei med bacon har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leverpostei med bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7593 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Leverpostei med bacon med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 184.87 | 2 945.22 | 245.43 | Kcal |
Protein | 15.91 | 253.47 | 21.12 | gram |
Karbohydrat | 2.24 | 35.69 | 2.97 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.32 | 0.03 | gram |
Fett | 12.47 | 198.66 | 16.56 | gram |
Mettet fett | 5.50 | 87.62 | 7.30 | gram |
Salt | 2.10 | 33.46 | 2.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.14 | Kr 129.68 | Kr 10.81 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 593 totalt | 1 593 pr porsj | 133 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
skiver
Form: Brødform som rommer 1.5 l eller flere mindre posteiformer
Ovn: 170°C i vannbad 1-1 1/2 time
Slik gjør du:
1. Fjern hinnen fra leveren ved å la det renne varm vann over og deretter flå den av. Fjern eventuelt grove ganger. Skjær leveren i mindre biter.
2. Ha alle ingrediensene, foruten egg og fløte, i foodprocessor og la maskinen gå til det er en jevn masse.
3. Visp egg og fløte lett sammen og spe for hånd til en glatt røre.
4. Kle formen med bacon, hell røren i og stek i vannbad på 170°C 1-1 1/2 time. Steketiden avpasses etter størrelsen på formen. Sett i steketermometer når posteien er nesten ferdigstekt.
5. Steketermometeret skal da vise 76°C. Du kan også kontrollere med baksiden av en vætet skje; posteien skal da kjennes fast. Avkjøl posteien i formen.
Server leverpostei med bacon eller annen hjemmelaget leverpostei med sprøstekt bacon, cherrytomater, strimler av paprika, salat og toast.
Tips:
Kle en ferdigstekt leverpostei, ca 1/2 l, med baconskiver. Fest med tannstikkere og stek den rundt det hele på panne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 16408)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-18
Oppdatert dato:2003-11-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift