Helstekt reinsdyrstek på potetseng inneholder
78 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Helstekt reinsdyrstek på potetseng har ingen allergener
Helstekt reinsdyrstek på potetseng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8998 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt reinsdyrstek på potetseng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.47 | 479.37 | Kcal |
Protein | 9.71 | 59.32 | gram |
Karbohydrat | 5.85 | 35.74 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 6.41 | gram |
Fett | 1.57 | 9.59 | gram |
Mettet fett | 0.62 | 3.79 | gram |
Salt | 1.04 | 6.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.31 | Kr 62.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 444 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni steken inn med salt, pepper, merian og rosmarin.
Stikk inn steketermometeret, slik at spissen kommer inn til kjernen av steken.
Skjær potetene, løken og sopp i tynne skiver. Legg dette i en ildfast form. Finhakk sersillen og strø over sammen med salt og pepper. Legg steken oppå. Sett hele pannen i ovnen ved 150 C. Hell ved buljongen. Stek til steketermometeret viser 70 C (rosa) eller 76 C (grå), ca. 1 1/2- 2 timer.
La steken hvile i ca. 15 minutter før den skjæres i. Skjær opp kjøttet og legg det tilbake påpotetsengen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21488)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-03
Oppdatert dato:2006-02-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift