Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1013 | kilojoule |
Kcal | 244 | kalorier |
Protein | 23 | gram |
Karbo | 10 | gram |
Sukker | 1.7 | gram |
Kostfiber | 37.7 | gram |
Fett | 4.1 | gram |
Mettet fett | 2.2 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Svinestek til søndag | 4 | 73,34 | 2,39 | 7,76 | 4,74 | 3,04 |
Mormors beste skinkestek | 3.6 | 73,89 | 3 | 9,37 | 1,79 | 3,7 |
Vegetarlasagne | 4.4 | 105,69 | 4,89 | 4,66 | 10,09 | 3,39 |
Tyrkisk kebab | 4.4 | 104,86 | 6,6 | 8,8 | 2,08 | 6,5 |
Spaghetti med kjøttsaus | 4.2 | 133,95 | 3,43 | 6,53 | 18,26 | 3,55 |
Spagetti med kjøttsaus | 4.5 | 148,77 | 4,65 | 7,93 | 17,91 | 4,08 |
Falafler | 5.2 | 366,03 | 34,51 | 3,8 | 8,99 | 1,5 |
Moussaka 4 | 4.4 | 101,83 | 6,49 | 7,03 | 3,3 | 4,6 |
Pastasalat 3 | 5.4 | 354,61 | 26,75 | 10,47 | 17,17 | 9,18 |
Karbonader til fest | 5.1 | 158,23 | 1,91 | 13,64 | 20,93 | 5,68 |
Italiensk tomatsuppe | 5 | 103,23 | 2,71 | 3,95 | 15,05 | 3,84 |
Grove baguetter med urter | 4.4 | 229,28 | 4,26 | 7,65 | 38,2 | 2,35 |
Levergryte | 4.7 | 111,21 | 6,53 | 9,44 | 3,33 | 5,29 |
Middelhavssuppe med yoghurt | 5.4 | 41,7 | 0,6 | 1,77 | 5,7 | 2,44 |
Tomatsaus (pizzasaus) | 2.7 | 43,02 | 1,78 | 1,23 | 4,69 | 2,92 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Borre | 301 | 71,93 | 0,15 | 1,53 | 14,04 |
Santa maria oregano 5 gr | 1101 | 263,13 | 4,3 | 9 | 26,4 |
Mynte | 293 | 70,02 | 0,94 | 3,75 | 14,8 |
Nesle | 181 | 43 | 0,7 | 5,9 | 1,3 |
Toro Krydderiet Laurbærblad | 1477 | 353 | 8,4 | 7,6 | 48,6 |
Dill tørkede blader | 1059 | 253,1 | 4,36 | 19,96 | 55,82 |
Lofoten Goma Wakame – sjøgress salat | 512 | 122,36 | 5,8 | 1 | 10,6 |
Timian frisk | 446 | 107 | 1,7 | 5,6 | 10,4 |
Agurkurt | 88 | 21,03 | 0,7 | 1,8 | 3,06 |
Urtekram rosmarin | 1776 | 427 | 15,2 | 4,9 | 46,4 |
Kjørvel fersk | 247 | 59,03 | 0,6 | 4,1 | 8,2 |
Oregano frisk | 498 | 120 | 5,9 | 3,3 | 6,6 |
Rosmarin tørket | 1776 | 427 | 15,2 | 4,9 | 46,4 |
Brødkrydder | 1113 | 266 | 5,6 | 20,1 | 53,8 |
Findus basilikum | 128 | 31 | 0,7 | 3,1 | 1,2 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.