Fotograf:Knut Pettersen En enkel og grei pastarett med kjøttdeig, løk og tomater. Gurlot gjør denne saftigere sammen med tomatene. Husk å smake til med krydder før servering.
Hakk løken og brun den sammen med kjøttdeigen. Rør hele tiden så kjøttdeigen smuldrer seg.
Tilsett tomatene med laken, gulroten, tomatpurre, paprikapulver, salt, pepper og basilikum og la sausen småkoke under lokk i 15-20 minutter, til den har kokt litt inn.
Sil vannet av spaghettien og server den med sausen og revet ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 7636)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2018-04-22