Fotograf:
Arla Foods
Brokkoli Pai inneholder
158 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Brokkoli Pai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brokkoli Pai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 19 lesere
Lesere:
43085 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brokkoli Pai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.25 | 540.83 | Kcal |
Protein | 7.84 | 26.79 | gram |
Karbohydrat | 10.84 | 37.05 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 4.48 | gram |
Fett | 8.99 | 30.72 | gram |
Mettet fett | 4.24 | 14.49 | gram |
Salt | 0.70 | 2.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.73 | Kr 12.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 367 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Deig:
Skjær smøret i mindre stykker og smuldre det i melet. Tilsett vann og elt deigen. Trykk den ut i en springform/kake form (ca. 23 cm i diameter) samt ca. 4 cm opp på formens side. Sett den tildekket i kjøleskapet i minst 1 time. Stek bunnen midt i ovnen.
Fyll:
Kok opp brokkoli og vann i en kjele. La den trekke under lokk i ca. 2 min. La den renne av seg i en sil. Pisk melk og egg sammen og ha brokkolien oppi, timian, salt, pepper og halvparten av ARLA FINELLO Light. Hell fyllet i den forstekte bunnen og stek paien midt i ovnen i ca. 20 min. Fordel resten av osten oppå paien og stek den ferdig i ca. 20 min, eller til den er gylden.
Tilbehør:
150 g serranoskinke i tynne skiver, og 600 gr marinerte grønnsaker, som for eksempel gulrøtter, grønne bønner og rødløk.
Forsteking: ca. 20 minutter v/ 200 °C
Steketid: ca. 40 minutter v/ 200 °C
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arla Foods
(Intern: 2118969666)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-06
Oppdatert dato:2007-09-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift