Skinkepai med brokkoli



Skinkepai med brokkoli oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Når du har lært deg å lage en paibunn og hvor mange egg du trenger til fyllet, finnes det nesten ikke grenser for hva du kan ha i en pai. Pai er kjempedeilig mat å servere til middag, og restene er supre å ha i matpakka.

Oppskriften inneholder 222 Kalorier, 13 g Karbo, 8 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skinkepai med brokkoli er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 11904 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paibunn:

125grmargarin
3dlhvetemel
2ssvann

Paifyll:

75grbrokkoli
4stkegg
2,5dlmelk
0,5tssalt
0,25tspepper
50grstrimlet kokt skinke
1feddfinhakket hvitløk
0,25stkpurre i strimler
1,5dlrevet hvitost




Næringsdeklarasjon for Skinkepai med brokkoli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier222.102 282.93Kcal
Protein8.3886.14gram
Karbohydrat13.07134.34gram
Kostfiber1.1912.23gram
Fett14.88152.95gram
Mettet fett6.6668.46gram
Salt0.899.13gram
Pris på oppskriftenKr 3.55Kr 36.49Kroner
Hele oppskriften veier1 028 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo23,53 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Lag paideig først. Smuldre margarin og mel til en grynete masse uten klumper. Tilsett vann og kna deigen raskt sammen. Bruk litt mer mel om nødvendig. Pakk deigen i litt plastfolie og legg den i kjøleskapet mens du forbereder resten.
2. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
3. Del brokkoli i små buketter. Kok opp en kjele med vann og forvell brokkolibukettene (kok dem i ca. 1 minutt). Hell av kokevannet og skyll med kaldt vann.
4. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Sett til side.
5. Trykk deigen ut i en liten paiform på 20 cm, pass på at den er like tykk over alt. Bruk en gaffel til å prikke den med (stikke hull i bunnen).
6. Sett paiformen midt i stekeovnen og forstek paiskallet i 12-15 minutter, til den begynner å bli gyllen.
7. Ta paiformen ut av stekeovnen. Ha skinke, hvitløk, purre og brokkolibuketter over bunnen. Hell eggeblandingen over og dryss ost på toppen.
9. Senk varmen i stekeovnen til 180 °C og stek paien midt i ovnen i 25-30 minutter, eller til eggeblandingen har stivnet og paien har fått en fin, gyllenbrun farge.
10. Server paien nystekt eller lun, gjerne med en god, frisk salat ved siden av.

Har du ikke akkurat de ingrediensene som står her, kan du ha nesten hva som helst i en pai. Pølse- eller kjøttrester i terninger, og masse forskjellige grønnsaker smaker godt. Husk å forvelle harde grønnsaker som løk og brokkoli.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32598)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Innlagt dato:2016-10-16
Oppdatert dato:2016-10-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brokkoli Pai.Brokkoli Pai.
Denne retten har 158,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai med brokkoli.Skinkepai med brokkoli.
Denne retten har 222,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brokkolipai.Brokkolipai.
Denne retten har 134,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.