Brokkolipai



Brokkolipai oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Kjempegod pai hvor brokkoli spiller hovedrollen. Til bunnen har vi brukt lomper i stedet for tradisjonell paideig. Enkelt og veldig godt. En fin måte å bruke opp lomper som du har til overs på.

Oppskriften inneholder 135 Kalorier, 6 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brokkolipai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1089 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stklompe
1stkbrokkoli
0,5stkpurre
2feddhvitløk
4stkegg
2dlmatfløte
100grrevet hvitost
100grfetaost
1dashsalt og pepper
1tscayennepepper




Kalorier og næringsinnhold i Brokkolipai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier134.65430.80Kcal
Protein7.7724.86gram
Karbohydrat5.9619.07gram
Kostfiber1.575.02gram
Fett8.5127.23gram
Mettet fett4.7415.17gram
Salt0.541.74gram
Pris på oppskriftenKr 5.61Kr 17.95Kr .-
Hele oppskriften veier1 280 totalt320 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo17,7 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader.
Smør en paiform.
Del 5 lomper i 2. Den siste kan være hel. Den skal i midten. Legg lompene godt opp langs kanten, «taksteinsvis» og den siste i midten slik at hele paibunnen er godt dekket av lomper.
Skjær brokkolien i små buketter og stilken i staver. Kok alt i lettsaltet vann i 2 minutter.
Del purren i ringer. Skyll den og tørk den.
Pisk sammen matfløte, egg, knust hvitløk og litt salt, pepper og cayennepepper.
Ha smuldret feta og halvparten av revet ost i bunnen.
Fordel grønnsakene jevnt på paiskallet, og hell eggestanden over.
Stek paien midt i ovnen i ca. 30-35 minutter, til den er gyllen og fyllet har satt seg.
Resten av osten har du på paien i de siste ti stekeminuttene.
Server paien lun, gjerne med en frisk salat til.

Om du ønsker kan du kle paiformen med grov eller fin paideig og forsteke formen i 10 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 36497)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Innlagt dato:2022-07-25
Oppdatert dato:2022-07-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brokkoli Pai.Brokkoli Pai.
Denne retten har 158,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brokkolipai.Brokkolipai.
Denne retten har 134,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai med brokkoli.Skinkepai med brokkoli.
Denne retten har 222,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.