Fotograf:
Norges sjømatråd
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør inneholder
197 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
8105 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.88 | 1 405.58 | Kcal |
Protein | 5.39 | 38.48 | gram |
Karbohydrat | 3.74 | 26.70 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 9.57 | gram |
Fett | 17.52 | 125.08 | gram |
Mettet fett | 9.49 | 67.75 | gram |
Salt | 0.36 | 2.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.51 | Kr 60.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 856 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg benfri kveitefilet i saltlake i 20 minutter. Skyll den, og tørk den på kjøkkenpapir. Ha på nykvernet pepper. Gni inn hvert stykke med olje og legg på brett eller i ildfast form og bak den i ovn på 180 grader i 8-14 minutter, alt etter størrelse.
Ratatouille:
Surr aubergine, squash, løk og hvitløk hver for seg i olje slik at de får litt farge. Bland til slutt alt sammen i pannen. Ha i tomatene, la det koke opp og smak til med salt og pepper.
Potetpure med gressløk:
Kok mandelpotetene i usaltet vann til de er møre, sil av vannet og la de dampe seg tørre. Kok fløten opp sammen med smøret. Mos potetene eller press de gjennom en finmasket sil for best resultat. Spe med fløte og smør mens du rører. Smak til med gressløk, salt og pepper. Dekk med plastfolie frem til servering.
Sennepssaus:
Kok opp blåskjellkraft og creme fraiche og reduser dette ned til det halve. Pisk inn smøret. Smak til med sennep, evt salt, sitronsaft og pepper før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23348)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift